Προσλήψεις τριετούς διάρκειας

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», Άξονας Προτεραιότητας 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ προκηρύσσει δεκαεννέα (19) θέσεις Μεταδιδακτόρων Ερευνητών, Μεταπτυχιακών Ερευνητών και Τεχνικών στο Ε.ΚΕ.Β.Ε. «Αλέξανδρος Φλέμιγκ», στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο ‘Στρατηγική Ανάπτυξη Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ»’ και κωδικό MIS 5002562 τριετούς διάρκειας.

Η προκήρυξη αφορά σε θέσεις με συμβάσεις εργασίας ή έργου ορισμένου χρόνου σε διάφορα ερευνητικά αντικείμενα.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Σύντομη έκθεση ενδιαφερόντων (να μην ξεπερνά τη μία σελίδα )
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  • Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίων)
  • Ονόματα τουλάχιστον δύο ατόμων που μπορούν να δώσουν συστατικές επιστολές

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι την Κυριακή 01/10/2017 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: positions@fleming.gr .

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικό θέσης … » (όπως αυτός αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα αντιστοίχως). Αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: positions@fleming.gr .


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …