Σε ευρεία σύσκεψη συμμετείχε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

 

Στη Σύσκεψη Φορέων που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» συμμετείχε δια της Προέδρου του Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου, το ο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

Η Πρόεδρος χαιρέτησε όλους του Αγώνες του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, και ιδιαιτέρως τη μέγιστη συμβολή της Περιφέρειας, αλλά και των άλλων Φορέων προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παράδοσης πριν από λίγους μήνες του 7όροφου σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ».

"Τα θέματα που άνοιξε ο τότε σεισμός της 8ης Ιούνη 2008 ήταν πάρα πολλά, καθώς έγινε μεταστέγαση στις Κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις του Γ.Ν.ΠΑΤΡΩΝ, των υπηρεσιών του 409 και του Γ.Ν.Θώρακος.

Η μεταστέγαση έχει αφήσει 150 περίπου κλίνες  άστεγες.

Χρειάζονται νέες κτιριακές υποδομές προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες Λειτουργίας του Γ.Ν.ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» του δικού του βεληνεκούς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι θα μπορούσε να ικανοποιηθεί το αίτημα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Απαιτείται αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, γιατί η Λειτουργία τους είναι αξιοσημείωτη και άκρως απαραίτητη.

Υλικοτεχνική Υποδομή και στελέχωση Εργατικού και Επιστημονικού Προσωπικού, γιατί υπάρχει ανεπάρκεια εργατικού δυναμικού.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» και Συναγωνιστές για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …