Στην τελευταία της κατοικία η 33χρονη Μαρία, συνοδευόμενη από τα παιδιά της

Στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας​ αποχαιρέτισαν την δική τους Μαρία, μητέρα δύο μικρών παιδιών  όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν, μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια και τα δύο μικρά παιδιά που είδαν μέσα στο σχολείο τους την μητέρα τους να πεθαίνει ξαφνικά.

Η 33χρονη Μαρία Γεωργιάδη "έσβησε" το πρωί της Δευτέρας, αναπάντεχα λίγη ώρα αφού πήγε τα παιδιά της στο σχολείο στην περιοχή το Μασταμπα.

Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία που κανείς στο περιβάλλον την 33χρονης δεν μπορεί να πιστέψει ...

Τραγωδία: Μητέρα πέθανε μπροστά στα μικρά παιδιά της μέσα στο σχολείο τους

Όλα κατά το "cretalive.gr" έγιναν λίγο πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο 36ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου, οπότε ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για λιποθυμικό επεισόδιο της 33χρονης Μαρίας Γεωργιάδη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να διαπιστώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και για το λόγο αυτό κλήθηκε και η ομάδα "Πήγασος", με το γιατρό.

Λίγο αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …