«Μπλοκάρισμα» η λύση του κ.Νεφελούδη, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων(ΦΩΤΟ)

Θα περίμενε κανείς από ένα πρώην συνδικαλιστή που μεταπήδησε στην σημερινή πλευρά της πολιτικής μέσω της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, όταν μιλά δημόσια με αναρτήσεις του και κατευθυνόμενα από τον ίδιο δημοσιεύματα, να έχει ταυτόχρονα και τα ανάλογα επιχειρήματα.

Επιχειρήματα και πολιτικό-συνδικαλιστικό λόγο για να δώσει και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που κάποια στιγμή θα δεχόταν από αυτούς που χτυπά τελευταίως και δεν είναι άλλοι από τους 220 εργαζόμενους, το σωματείο τους και κυρίως ο εκ των εκπροσώπων τους Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

Όμως ο κ.Νεφελούδης, απάντησε αξιοποιώντας την βοήθεια της τεχνολογίας, έναντι ανυπαρξίας απαντήσεων σε πολύ σημαντικά ερωτήματα, με την εφαρμογή «μπλοκάρισμα».

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική και η σχετική δήλωση του συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγεωργόπουλου:

"Ο τύπος που κάνει το Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο τελικά δεν άντεξε τα αμείλικτα ερωτήματά μου για την υπόθεση Θωμά Λιακουνάκου (EUROMEDICA) και του Ραδιοφωνικού Σταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" και με μπλόκαρε...
Δεν τον έβρισα, μόνο ερωτήματα σε ένα δημόσιο λειτουργό.
Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω δημόσια στο προφίλ του, μήπως γνωρίζει κάτι για ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και κάποιους άλλους που είχα κατά νου, αλλά ας είναι...γράφω σε blogs, sites και βεβαίως στο προφίλ μου.
Αν τον χαρακτηρίζει πάντως κάτι, αυτό είναι η "σταθερότητα" στις επιλογές και τις απόψεις του...δείτε παρακάτω!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δ. Καραγεωργόπουλος: Επικοινωνιακοί οι τσαμπουκάδες Νεφελούδη


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …