ΜΥΚΟΝΟΣ: Απίστευτη καταγγελία εργαζομένων 5αστερου ξενοδοχείου(ΦΩΤΟ)

Μια απίστευτη καταγγελία εργαζομένων φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος μέσω του προφίλ του στο Facebook αναδεικνύει καταγγελίες εργαζομένων σε βάρος διευθυντή ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγεωργόπουλο:

"Οι καταγγελίες που μου έρχονται θέλουν το συγκεκριμένο Γενικό Διευθυντή να είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την παραίτηση: Ενός (1) Μετρ, δύο (2) Μαγείρων, ενός (1) Προϊστάμενου Υποδοχής, μιας (1) Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, δύο (2) Σερβιτόρων και... την "διάλυση" ενός πεντάστερου (5*) ξενοδοχείου. Φαίνεται ότι ο ανορθόγραφος "manager", βρήκε τρόπο να γλυτώνει μεροκάματα για το αφεντικό του, οδηγώντας σε παραίτηση συναδέλφους και ρίχνοντας βροχή τα πρόστιμα."

Οι εργαζόμενοι επίσης καταγγέλλουν ότι "ο άνθρωπος ζούσε μόνο για να προσβάλλει τους άλλους ακόμα και μπροστά στους πελάτες, όπου εκεί το απολάμβανε περισσότερο". Μάλιστα έχει ήδη "επικηρυχθεί" από το προσωπικό του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση εργαζόμενου που λέει "όπου τον δείτε δ/ντη μακριά, φέτος ήταν στην Μύκονο δυστυχώς για μένα και πολλούς άλλους, διαβάστε μόνο το μέμο που ανάρτησε σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου αγγελία, έβαζε πρόστιμα!!!!!!!! Αυτοί είναι οι διευθυντές στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα προσόντα που πρέπει να έχουν..." Διαβάστε παρακάτω ένα από τα memo του συγκεκριμένου διευθυντή και θα καταλάβετε.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …