8 οι προσλήψεις

Πρόσληψη προσωπικού 8 ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) για τη στελέχωση του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ), στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου Ι “Διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας Δήμου Αθηναίων (2 Κεντρικές Δομές, 2 Παραρτήματα ΚΕΜ & 1 Παράρτημα Ρομά)” και των παράλληλων δράσεων στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Λοιπές δράσεις των 2 Παραρτημάτων ΚΕΜ», της Πράξης “Διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας Δήμου Αθηναίων (2 Κεντρικές Δομές, 2 Παραρτήματα ΚΕΜ & 1 Παράρτημα Ρομά)” με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5001891», χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του Προγράμματος.

Ειδικότητες:

  • Τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας ΠΕ Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών και εν ελλείψει αυτού ΤΕ και εν ελλείψει αυτού ΔΕ και εν ελλείψει αυτού ΥΕ για μετανάστες/δικαιούχους διεθνούς προστασίας.
  • Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Νομικών.
  • Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Κοινωνιολόγων (Συντονιστής Παράλληλων Δράσεων).
  • Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Επαγγελματικών Συμβούλων.

Σημειώνεται ότι τα Διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας θα εποπτεύονται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας και θα λειτουργούν καθημερινά 8 ώρες, εξυπηρετώντας κατά προτεραιότητα τους κατοίκους του Δήμου που εμπίπτουν στις περισσότερο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, ηλικιωμένοι, μετανάστες, πρόσφυγες κ.α.), σύμφωνα και με τα όσα αναλυτικά αναφέρονται στο συνημμένο εισηγητικό Δημαρχιακό έγγραφο.

Η πρόσληψη του ως άνω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4430/2016, ήτοι μέσω ΑΣΕΠ , για δε τη μισθοδοσία υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στο Φορέα 60 με ΚΑ 7341.048 του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017, ενώ ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στον προϋπολογισμό του έτους 2018.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Oικονόμου στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου στην Αλβανία

Η υπόθεση Μπελέρη αντανακλά την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών αξιών στην Αλβανία …