Θέσεις στην ΗΔΙΚΑ

Ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της πράξης: «Δημιουργία Εργαλείων και Ορισμός Διαδικασιών για την Καταγραφή των Αστέγων», με κωδικό ΟΠΣ 5001354 του Υποέργου 2, «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη πληροφοριακών εφαρμογών για την υποστήριξη της καταγραφής των αστέγων» η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους για τρία (3) Στελέχη Πληροφορικής, από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).

Θέση 1

Απαραίτητα προσόντα:

  •  Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  •  Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, συγκεκριμένα Application Web Programming σε περιβάλλον ASP.NET και βάσης δεδομένων Oracle, η οποία αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Θέση 2

Απαραίτητα προσόντα:

  •  Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  •  Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, συγκεκριμένα Application Web Programming σε περιβάλλον ASP.NET, η οποία αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Θέση 3

Απαραίτητα προσόντα:

  •  Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής,, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  •  Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε δημιουργία Ιστότοπου (Portal), Web Designing και δυναμική διαχείριση εγγράφων, σε περιβάλλον ASP.NET ή τεχνολογίας Οpen-Source συγκεκριμένα σε Joomla ή Drupal (εφαρμογής και βάσης δεδομένων), που να αποδεικνύεται από προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Παπαναγιώτου, (e-mail: papanagiotou@idika.gr, τηλ. 213 2168118).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …