Ο κόσμος έχασε το μέτρο-Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον...εαυτό της

 

Το λευκό νυφικό υπήρχε, η γαμήλια τούρτα ήταν εκεί, όπως επίσης οι παράνυμφοι και οι 70 καλεσμένοι. Αυτό που έλειπε από τον γάμο μιας γυναίκας από την Ιταλία ήταν ο γαμπρός!

«Πιστεύω πραγματικά ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να αγαπήσει πρώτα τον εαυτό του», υποστηρίζει η 40χρονη fitness trainer, Λάουρα Μέσι. «Μπορείς να έχεις το παραμύθι ακόμη και χωρίς τον πρίγκιπα», τονίζει.

Η ίδια η τελετή πάντως δεν είχε νομική ισχύ. Αλλά η κ. Μέσι αποτελεί μέρος μιας νέας μόδας, που θέλει τους ανθρώπους να παντρεύονται τον… εαυτό τους σε χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ιδέα της Λάουρα για έναν σόλο γάμο προέκυψε πριν από δύο χρόνια, όταν και μια 12χρονη σχέση της έφτασε στο τέλος. «Είπα στους φίλους και την οικογένεια ότι αν δεν έβρισκα την αδερφή ψυχή μου μέχρι τα 40ά μου γενέθλια, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου», δήλωσε στην εφημερίδα La Repubblica. «Αν μια μέρα βρω έναν άντρα με τον οποίο μπορώ να σχεδιάσω ένα μέλλον, θα είμαι χαρούμενη, αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από εκείνον».

Σύμφωνα με την ίδια, είναι η πρώτη γυναίκα από την Ιταλία που παντρεύεται τον εαυτό της. Τον περασμένο Μάιο, ο Nello Ruggiero, είπε «ναι» στον εαυτό του σε μια τελετή που έγινε στη Νάπολη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …