Η προκήρυξη εισαγωγής σε Εθνική Σχολή

Προκήρυξη διαγωνισµού για την εισαγωγή σπουδαστών στην Εθνική Σχολή ∆ικαστικών Λειτουργών και σύμφωνα με την προκήρυξη ο αριθµός των εισακτέων κατανέµεται ανά κατεύθυνση, έχει ως ακολούθως:

  • ∆ιοικητική ∆ικαιοσύνη, σαράντα (40) θέσεις [µία (1) θέση δόκιµου εισηγητή του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πέντε (5) θέσεις δοκίµων εισηγητών του Συµβουλίου της Επικρατείας, τριάντα τέσσερις (34) θέσεις παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων].
  • Πολιτική και Ποινική ∆ικαιοσύνη, τριάντα τέσσερις (34) θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου.
  • Εισαγγελείς, δέκα έξι (16) θέσεις παρέδρων εισαγγελίας.

Το προκριµατικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το τρίτο δεκαήµερο του Οκτωβρίου και πρώτο δεκαήµερο του Νοεµβρίου, και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα κατά τους µήνες ∆εκέµβριο του τρέχοντος έτους και Ιανουάριο του 2018.

Το πρόγραµµα, η διαδικασία, τα εξεταστικά κέντρα διεξαγωγής του διαγωνισµού, ο ορισµός των επιτηρητών, καθώς και κάθε άλλη λεπτοµέρεια, η οποία αναφέρεται στους υποψηφίους, στους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισµού, καθορίζονται µε απόφαση της επιτροπής διαγωνισµού.

Οι αποφάσεις της επιτροπής αναρτώνται στο Υπουργείο ∆ικαιοσύνης, ∆ιαφάνειας και Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων και στο Kατάστηµα της Σχολής, δηµοσιοποιούνται δε µε οποιονδήποτε άλλον πρόσφορο τρόπο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [174.58 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …