Μοναδικό! Γυναίκα ξεγυμνώθηκε μπροστά στον πίνακα της Μόνα Λίζα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, το βράδυ της Πέμπτης, όταν μία γυναίκα πόζαρε εντελώς γυμνή μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίζα.

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνις με το όνομα Ντέμπορα (όπως την χαρακτηρίζουν τα διεθνή μέσα) φορούσε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα, με αποτέλεσμα να μην κινεί τις υποψίες. Όταν όμως κατάφερε να διαπεράσει το επιτρεπτό όριο για τις επισκέπτες ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Η γυναίκα κατάφερε να «χαρίσει» αρκετά δευτερόλεπτα γυμνού στους επισκέπτες μέχρι που οι φύλακες της προσέγγισαν, την σκέπασαν και την απομάκρυναν από το σημείο, μέχρι να έρθει η αστυνομία και να συλληφθεί.

Η ίδια υποστήριξε ότι σκοπός της δεν ήταν να κάνει επίδειξη των απόκρυφών της σημείων, αλλά να αντιγράψει μια φωτογραφία της Αυστριακής Βάλι Έξπορτ, η οποία έκανε κάτι παρόμοιο στη δεκαετία του '70.

«Το μήνυμά μου είναι να θέσω σε αμφισβήτηση τη θέση των καλλιτέχνιδων στην ιστορία της τέχνης. Γι' αυτό κάνω αυτά τα σόου σε μουσεία» συμπλήρωσε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η ντε Ρομπέρτις κάνει κάτι παρόμοι σε μουσείο καθώς κάτι αντίστοιχο είχε κάνει στο Μουσείο Orsay τον Μάιο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …