Πρόσκληση 20 προσλήψεων

Προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους για απασχόληση µέχρι και πέντε ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο το µήνα, εργατικό προσωπικό, για την κάλυψη πρόσκαιρων ή εποχικών ή κατεπειγουσών αναγκών να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 29.07.2017 έως την 05.10.2017 στο Τµήµα Ανάπτυξης Ανθρώπινου ∆υναµικού (∆ηµαρχείο, Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος, Γραφείο 4), ο Δήμαρχοεςς Καρδίτσας.

Ο συνολικός αριθµός των απασχολούµενων θα είναι µέχρι είκοσι (20) άτοµα το µήνα και η παρούσα πρόσκληση αφορά το µήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2017.

Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά:

  • Αίτηση. (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αριθµός Μητρώου ΙΚΑ).
  • Φωτοτυπία Αστυνοµικής Ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • Τίτλος Σπουδών.
  • Αντίγραφο ποινικού Μητρώου (η διαδικασία έκδοσης του αντιγράφου του ποινικού µητρώου θα διενεργηθεί από το ∆ήµο Καρδίτσας).
  • Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης.

∆ηµοσίευση Πρόσκλησης

Η πρόσκληση θα δηµοσιευθεί µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στους πίνακες ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος και των ∆ηµοτικών Ενοτήτων.

Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων

Πληροφορίες παρέχονται καθηµερινά (∆ευτέρα – Παρασκευή) και ώρες από 07:00 – 15:00 ∆ιεύθυνση: Αρτεσιανού 1, Τηλέφωνα: 2441350726 και 2441350723.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …