Προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την άμεση κάλυψη των αναγκών της, πέντε (5) ατόμων-ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού για τη στελέχωση της, η Δημοτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Καβάλας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις παραπάνω θέσεις υποβάλλονται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον τοπικό τύπο.

Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας – ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Διαχείρισης, οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Υπεύθυνη συλλογής των αιτήσεων έχει οριστεί η κ. Ελευθεριάδου Αμαλία.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών – τυπικών προσόντων, τα οποία αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία μπορούν να προμηθευτούν οι υποψήφιοι από την παραπάνω Διεύθυνση.

Για επιπρόσθετες ειδικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Πολιτισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και στο τηλέφωνο 2510/240-983 (κ. Βλάχου Άλκηστης).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …