Ενδιάμεση Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση 2017

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα παρουσιάσει την Ενδιάμεση Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση για το 2017 την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Τα βασικά συμπεράσματα της Ενδιάμεσης Έκθεσης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με ρεαλισμό αποτυπώνουν την έλλειψη μιας διατηρήσιμης δυναμικής της ελληνικής οικονομίας. Η χώρα συνεχίζει να είναι εγκλωβισμένη στην αναζήτηση αναπτυξιακής διεξόδου.

Η επενδυτική ανεπάρκεια, η κρίση στο βιοτικό επίπεδο της πλειονότητας των πολιτών, η υπερφορολόγηση, η μείωση σημαντικών δημόσιων δαπανών, η έλλειψη ουσιαστικής βελτίωσης του διαθέσιμου εισοδήματος, η αύξηση των επισφαλών θέσεων εργασίας και οι συνεχιζόμενες «εμμονές» απορρύθμισης της αγοράς εργασίας, δεν δημιουργούν προϋποθέσεις ουσιαστικής και δυναμικής εξόδου από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεται η οικονομία.

Με τις Εκθέσεις του το ΙΝΕ ΓΣΕΕ επιχειρεί να παρέμβει στον δημόσιο διάλογο παρουσιάζοντας, με επίκεντρο τη μισθωτή εργασία, ένα εναλλακτικό πλαίσιο ιδεών, ανάλυσης, εκτιμήσεων και προτάσεων πολιτικής από αυτό που κυριαρχεί στη δημόσια οικονομική και πολιτική συζήτηση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021 Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο …