Ιδρύθηκε σωματείο λόγω της εργοδοτικής επίθεσης

 

Να οργανωθούν απέναντι στα εργασιακά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο τους, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι γνωστής εταιρείας, που συνέστησαν το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Διακίνισης Α.Ε(ΣΕΔΑΕ), όπως τονίζεται σε σχετική τους ανακοίνωση:

"Η εταιρεία απέναντι σε αυτό αντί να καλέσει πλέον τους εκπρόσωπους των εργαζομένων για να συζητήσει , όπως οφείλει τα οποιαδήποτε εργασιακά θέματα προτίμησε να κάνει την κίνησή της ώστε να δηλώσει με τον πιο απρόκλητο τρόπο την άποψή της για τις παραπάνω εξελίξεις.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με τους πλέον καταχρηστικούς όρους, ώστε να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων και να ορίσει τους δικούς της όρους για να προλάβει τις όποιες εξελίξεις.

Το Σωματείο μας καλεί τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους ωμούς εκβιασμούς του εργοδότη και  να μην υπογράψουν καμία ατομική σύμβαση με καταχρηστικούς όρους.

Καλούμε την εταιρεία τις αμέσως επόμενες ημέρες  στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να αποφευχθεί τυχόν κρίση στην εταιρεία , που προφανώς θα πάρει και ευρύτερες διαστάσεις.

Για την προσωρινή Διοίκηση

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Δημήτρης Σωτηρόπουλος                                 Χρήστος Παπαμαργαρίτης"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Απώλειες ύψους 5% για το ΑΕΠ προκαλεί η ενεργειακή κρίση

Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και η «Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ» (BSW) εισηγούνται ως λύση …