Ζήτησαν από ζωντανό να πληρώσει προκαταβολή για τον τάφο του!(VIDEO)

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Του ζήτησαν προκαταβολή για τον τάφο του! Ο Δήμος Παιονίας, κοντά στο Κιλκίς έστειλε επιστολή σε πολίτη της περιοχής προκειμένου να πληρώσει χαράτσι… για τον τάφο του!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 όταν ο Κώστας τηλεφώνησε και περιέγραψε τι πραγματικά συνέβη. Ο Δήμος του έστειλε επιστολή με την οποία τον καλεί να πληρώσει 10 ευρώ, φυσικά προκαταβολικά, για την ώρα που θα φύγει από τη ζωή.

Έκπληκτος κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρινίζοντας ότι, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει τέτοια ειδοποίηση.

Επιπλέον, δεν πλήρωσε την πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε τον τάφο του θέλει να προπληρώσει ούτε να ταφεί στο Δήμο Παιονίας και του επιβλήθηκε πρόστιμο!

Ουσιαστικά ενημερώθηκε ότι πρέπει να πληρώσει για να ενταφιαστεί στα όρια του Δήμου Παιονίας, όμως ο Κώστας είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και ακόμη δεν έχει κλείσει τα 40! Σύμφωνα με τον κ. Κώστα το δημοτικό συμβούλιο έβγαλε την απόφαση με την οποία ορίζεται ότι πρέπει να προπληρώνεις τον τάφο τους! Και επίσης δεν αφορά και οικογενειακό τάφο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …