400.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ οι τυχεροί των τελών κυκλοφορίας του 2018

Φοροελάφρυνση έρχεται μέσω τελών κυκλοφορίας, για 400.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. Μεταξύ αυτών θα είναι και οι πολύτεκνοι και τα ΑμεΑ που θα δουν μια έκπτωση της τάξεως του 10% έως 30%. Ανάλογες προτάσεις μάλιστα, έχουν πέσει στο τραπέζι για άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Ειδήσεις».

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, το ύψος των τελών κυκλοφορίας θα καθοριστεί περί τα τέλη Νοεμβρίου και σε κάθε περίπτωση θα εξαρτηθεί αππό τους στόχους που τίθενται στον προϋπολογισμό του 2019.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων είναι πολύ πιθανό να δουν μικρές αλλαγές έως αναιπαίσθητες μειώσεις στα τέλη κυλοφορίας, ενώ αντίθετα, μικρές αυξήσεις είναι πολύ πιθανό να δουν οι ιδιοκτήτες των καινούργιων αυτοκινήτων με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά την 1η Νοεμβρίου του 2010.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …