Αυξήσεις σε βασικούς μισθούς

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, σκορπίζοντας χαρά σε συνολικά δύο κατηγορίες εργαζομένων της χώρας, για τους οποίους θα αυξηθούν οι βασικοί μισθοί. Ο λόγος για τους Πανεπιστημιακούς  και τους  στρατιωτικούς σε Α.Σ.Ε.Ι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην τροπολογία, μεταξύ άλλων προβλέπονται τα ακόλουθα:

"Τροποποιούνται από τότε που ίσχυσαν μισθολογικές δατάξεις του ν.4472 ως ακολούθως:

Αυξάνεται ο μηνιαίος βασικός μισθός του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Α.Τ.Ε.Ι., της Ανωτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών Α.Ε.Α και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Α.ΕΝ καθώς και των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαδευτικών Ιδρυμάτων Α.Σ.Ε.Ι.
Επαναπροσδιορίζεται αυξανόμενο κατά βάση το ειδικό επίδομα διδακαλίας και έρευνας του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προωπικού Ε.Ε.Π και του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Ε.ΔΙ.Π των Πανεπιστημιών και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Α.Σ.Ε.Ι.

Το κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό ανέρχεται σε 786.000 ευρώ φέτος, σε 1,6 εκατ. ευρώ το 2017, σε 2,48 εκατ. ευρώ το 2018 , σε 3,35 εκατ. ευρώ το 2019 κλπ."

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ όπως την ανακοίνωσε το "onalert.gr"

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [882.27 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …