Προσλήψεις σε παραρτήματα Περιφέρειας

Συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων ανακοινώνει για την κάλυψη με την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, των αναγκών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Θέσεις:

  • 4 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ
  • 1 ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στα γραφεία της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων (Απολλωνίας 15, Ιωάννινα) και β) στην ιστοσελίδα του Κέντρου www.tcpngi.gr. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει: προσωπικά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων – Μονάδα Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, Απολλωνίας 15, Τ.Κ 45332, Ιωάννινα ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ίδια διεύθυνση.

Προθεσμία υποβολής:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε δώδεκα (12) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο και της ανάρτησής της στα γραφεία του Κέντρου.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. -Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …