Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος ηλικιωμένης

Σε εγκληματική ενέργεια, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Γαλιάς στη Μεσσαρά Ηρακλείου.

Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 84χρονη γυναίκα είχαν βρεθεί και κηλίδες αίματος, γι’αυτό και από την αρχή οι αστυνομικές αρχές εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του "cretapost", η ηλικιωμένη έφερε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ τη βρήκε νεκρή μία γειτόνισσα της, η οποία είχε να τη δει από το πρωί της Δευτέρας και την αναζήτησε.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης 84χρονης, αλλά και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …