Η προκήρυξη των δημοτικών θέσεων διάρκειας μηνών

Ανακοινώνει την με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες, προκήρυξη νέων θέσεων για τέσσερις (4) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, ώστε να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2017 - 2018 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Δήμος Μεγάρων.

Θέσεις:

  • 3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο Μαζικό αθλητισμό, στον Αθλητισμό στα σχολεία και στον ελεύθερο χρόνο έως 8 μήνες
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή έως 8 μήνες

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που επιθυμούν να απασχοληθούν στα προγράμματα "Άθλησης για Όλους", υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:

Αίτηση στην οποία δηλώνουν:

  • Εάν εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο στα προγράμματα, σε ποιό πρόγραμμα, σε ποιο δήμο ή άλλο φορέα και εάν επιθυμούν να εργαστούν με τις ίδιες προϋποθέσεις.
  • Να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν.
  • Να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο δήμο ή άλλο φορέα επιθυμούν να εργαστούν.

Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουμένων επιφέρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και μέτρα.

Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (μήνες απασχόλησης-μηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

  • Επικυρωμένη ευκρινή φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
  • Ευκρινή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι:
α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση, σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί.
β) ότι ο υποψήφιος δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

  • Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
  • Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος. Η ανεργία αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση από το αρμόδιο γραφείο του ΟΑΕΔ. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί τα παραπάνω τυπικά προσόντα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» δύναται να προσλάβει Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …