Ήταν μόλις 16 ετών και απλά ήθελε να...κάνει γυμναστική(VIDEO)

Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν έφηβο από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Πρόκειται για τον νεαρό Ben Shaw, ο οποίος επιχείρησε να σηκώσει την μπάρα σε γυμναστήριο της πόλης. Ο 16χρονος παρ’ ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα.

Τοπικά μέσα αναφέρουν, ότι δεν είναι γνωστό πόση ώρα έμεινε με τον λαιμό του παγιδευμένο κάτω από τη μπάρα, ούτε τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα.

Η οικογένεια του 15χρονου έδωσε τα όργανα του παιδιού «προκειμένου να σωθούν άλλες ζωές». Σύμφωνα με τους κανονισμούς του γυμναστηρίου όπως αναλύει το "cnn" οι αθλητές κάτω των 16 ετών δεν επιτρέπεται να σηκώνουν βάρη χωρίς επιτήρηση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …