Μουσείου γλυπτικής ζητά ένα άτομο

Δυνάμει της υπ’ αριθ. 69/2017 (ΑΔΑ:6Π7ΚΟΡΔΩ -ΨΜ2) απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που νομιμοποιήθηκε με την αριθ. πρωτ. 57564/21-09-2017 (ΑΔΑ:Ω2Ψ5ΟΡ1Ι -90Μ), η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εποχιακό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (02) μηνών, συνολικού αριθμού ενός (01) ατόμου για την κάλυψη εκτάκτων και πρόσκαιρων αναγκών.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ Υπεύθυνος Μουσείου γλυπτικής «Νικόλαος Περαντινός»

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχίο ΠΕ Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης Πιστοποιημένη γνώση Η/Υ (ECDL) Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας Γνώση της Γερμανικής γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ανεργία

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν με την αίτηση τους, εκτός των υπολοίπων δικαιολογητικών για την απόδειξη των τυπικών τους προσόντων, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

  1. Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας (Προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πάρου)
  2. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στη Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως τις 13-10-2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηγεσία- ΚΙΝΑΛ: Με εντάσεις, διαμαρτυρίες για την εκλογική διαδικασία η συνεδρίση της Κ.Ε.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, εν μέσω εντάσεων …