Ξυλιάστε και φέτος αρκεί η κυβέρνηση να κερδίσει χρήματα

Από την επόμενη εβδομάδα 15 Οκτωβρίου ξεκινάει επίσημα η διάθεση του πετρελαίου, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρη η τιμή του, σε σχέση πάντα με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Στην περιφέρεια η μέση τιμή θα είναι λίγο πιο πάνω από 1 ως 1,02 ευρώ, ενώ στα νησιά μετά και την αλλαγή στο ΦΠΑ θα εκτιναχθεί ακόμη και στο 1,20 ευρώ το λίτρο, ενώ προς τα επάνω θα κυμανθεί και στην Αθήνα και θα φτάσει κοντά στο ένα ευρώ με μέση τιμή στα 0,97 ευρώ.

Αυτό σημαίνει σε συνδυασμό με την αυστηροποίηση των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης σε λιγότερους, ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων, θα παγώσει για ακόμα μία χρόνια, ειδικά φέτος που θα μας γεμίσει τα αυτιά με δηλώσεις του τύπου "βρισκόμαστε σε περίοδο ανάπτυξης."

Αντίθετα από την κυβέρνηση έχουν επιλέξει η πρώτη δόση του επιδόματος να χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2018 και να ξυλιάσουν ξανά τα παιδιά και οι οικογένειές τους, αρκεί να εξοικονομηθούν σχεδόν το 45.000.000 ευρώ τα οποία φυσικά θα προκύψουν από τα 100.000.0οο ευρώ που δόθηκαν πέρυσι για το επίδομα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …