Γιατρός δικάζεται εκ νέου για το θάνατο βρέφους

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει σήμερα ο παιδοχειρουργός που καταδικάστηκε για αμέλεια για την υπόθεση θανάτου του 11μηνου βρέφους της οικογένειας Κοσμαδάκη, αφού θα εκδικαστεί η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση  που ασκήθηκε από δύο αναισθησιολόγους του ΠΑΓΝΗ  στον παιδοχειρουργό για το τραγικό περιστατικό.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στην διάρκεια της ένορκης διοικητικής εξέτασης για την υπόθεση πως η επέμβαση βουβωνοκήλης θα είχε διαφορετική εξέλιξη εάν την είχαν χειριστεί αλλιώς οι αναισθησιολόγοι.

Σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει ο ίδιος, όπως συμπληρώνει το "cretalive" η  αναισθησία προς το τέλος της επέμβασης ήταν προβληματική λόγω κακού αερισμού, επειδή έχει μετακινηθεί ο ενδοτραχειακός σωλήνας.

Υπενθυμίζεται πως ο παιδοχειρουργός τελικά καταδικάστηκε για το θάνατο του βρέφους σε 4 χρόνια φυλάκιση για ιατρική αμέλεια με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον όρο να εμφανίζεται κάθε δύο μήνες στο Α.Τ της περιοχής του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …