Πνευματικό Κέντρο θέλει προσωπικό

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  (δίμηνης απασχόλησης )  πέντε ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, από το Πνευματικό Κοινωνικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση: Ραζή Κότσικα 12 Μεσολόγγι) στο Τμήμα Προσωπικού (υπεύθυνη κυρία Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου) εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα του Πνευματικού Κέντρου.

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την 10η Οκτωβρίου 2017 (ώρα 11.00 π.μ.). Τα έντυπα της αίτησης και οι υπεύθυνες δηλώσεις θα δίνονται από την υπηρεσία, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν απαραίτητα   δικαιολογητικά, όπως φωτοαντίγραφα ταυτότητας και τίτλου σπουδών καθώς επίσης τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις.

Η ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια»  με  ΑΔΑ: 60180ΚΨΝ-4Ω6.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …