Προσλήψεις για περισσότερο από ένα χρόνο

Aνακοινώνεται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου µε συνολικά δύο (2) άτομα, συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2019, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου Interreg Med CONSUMELESS: «Κατανάλωσε λιγότερο στις Μεσογειακές Τουριστικές Κοινότητες», µε αντικείμενο την υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου και αρμοδιότητες σε θέματα υλοποίησης φυσικού αντικειμένου, τήρησης φακέλων οικονομικής διαχείρισης, τήρησης των κανόνων δημοσιότητας του έργου και επικοινωνίας µε τον Συντονιστή Φορέα του έργου και τους λοιπούς διακρατικούς εταίρους. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν (2) άτομα µε τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα:

ΘΕΣΗ Α:  Υπεύθυνος/η Δημοσιότητας και διαχείρισης Οικονομικού αντικειμένου του έργου CONSUMELESS.

ΘΕΣΗ B: Υπεύθυνος/η Υλοποίησης Φυσικού αντικειμένου του έργου CONSUMELESS (Υλοποίηση των προβλεπόμενων δράσεων για την εφαρμογή του τουριστικού μοντέλου και του σήματος CONSUMELESS).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …