"Ξεροκόμματο" ετοιμάζεται να μας δώσει ενόψει εορτών η κυβέρνηση

Το Νοέμβριο αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την χορήγηση έκτακτου βοηθήματος σε περίπου 250.000 Ελληνικά νοικοκυριά, καθώς τότε θα γνωρίζουν στο Υπουργείο Οικονομικών τα έσοδά τους από την 3η και τελευταία δόση του Φόρου Εισοδήματος και δόση του ΕΝΦΙΑ.

Εάν η ελπίδα τους εκφραστεί και σε αριθμούς και υπάρξει υπέρ-πλεόνασμα 2,21% αντί 1,75% που ήταν ο στόχος, θα ανακοινωθεί η χορήγηση κοινωνικού μερίσματος σε νοικοκυριά που βρίσκονται κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.

Θα δώσουν δηλαδή ελεημοσύνη για να κερδίσουν μερικά χειροκροτήματα, από αυτούς που οδήγησαν στα όρια της φτώχιας, ή κάτω από αυτά...Αφού το κριτήριο θα είναι 4.800 ευρώ συν 600 ευρώ για κάθε παιδί εισόδημα, για αν λάβει το "ξεροκόμματο."

Μπράβο τους για τη φιλανθρωπία τους!!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …