Μία η θέση με αποδοχές 4.500 ευρώ

Ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση µίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών του παιδικού σταθµού διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης και µέχρι 31-8-2018, ενός (1) Ιατρού ειδικότητας Παιδιάτρου, το ΝΠ∆∆ «Κέντρο ∆ραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων – ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ∆ήµου Νέας Σµύρνης.» .

Το έργο που θα εκτελεστεί θα είναι η παρακολούθηση της σωµατικής υγείας, η ιατρική συµβουλευτική και η λήψη µέτρων που θα διασφαλίζουν την υγεία των φιλοξενούµενων νηπίων στον σταθµό του Ν.Π.∆.∆.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι ο παιδικός σταθµός.

Η διάρκεια της σύµβασης θα είναι από την υπογραφή της σύµβασης και µέχρι 31-8-2018 και η αµοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 4.500,00 €.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο ή δίπλωµα Ιατρικής Σχολής και Ιατρικής Ειδικότητας
  2. Άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλµατος
  3. Προϋπηρεσία συναφής µε την ειδικότητα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στον 1ο όροφο του κτιρίου της Εθνικής Στέγης στη διεύθυνση Εθνικής Στέγης 16 (τηλ. επικοινωνίας 2132025965-966).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι (5) πέντε εργάσιµες ηµέρες από σήμερα 5-10-2017 έως 11-10-2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …