Από τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ ανακοινώθηκαν προσλήψεις

Στα πλαίσια υλοποίησης Νέων δράσεων στην νέα Προγραμματική Περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020 θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (Δ.Η.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), έχοντας ως προτεραιότητα τη μόχλευση και την απορρόφηση όσο δυνατών μεγαλύτερων επιχορηγήσεων για την στήριξη των Παιδικών μας Σταθμών αλλά και για την δημιουργία νέων δομών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π), προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού-Καλλιτεχνικού προσωπικού για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), που υλοποιούμε.

Θέσεις:

  • 5 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
  • 5 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Δάσκαλοι
  • 5 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Νηπιαγωγοί
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Καθηγητές Επιστημών (Μαθηματικοί) ΠΕ
  • 2 Καλλιτεχνικό προσωπικό – Μουσικοί
  • 1 Καλλιτεχνικό προσωπικό – Καθηγητές Εικαστικών
  • 1 Καλλιτεχνικό προσωπικό – Καθηγητές Θεατρολογίας
  • 1 Καλλιτεχνικό προσωπικό – Συντηρήσεων έργων τέχνης και ζωγραφικής
  • 1 Εκπαιδευτικό προσωπικό – Πληροφορικής

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00– 14:00, στα γραφεία της Επιχείρησης στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Κεντρική πλατεία Μεγάρων- 1 ος όροφος), Τηλέφωνο 2296082747 & 89150 και φαξ 2296089121), μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκεί ως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 (δέκα ημερολογιακές ημέρες). Κατά την διάρκεια προσκόμισης των δικαιολογητικών θα πραγματοποιούνται και οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων από την ορισμένη επιτροπή. (προαιρετικά και σε περίπτωση που θέλετε να διεξαχθούν παράλληλα). Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου.

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθούν από την ορισμένη με την υπ΄αριθμ.: 80/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) τριμελή Επιτροπή, από την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 έως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 11:00 έως 14:00 στα γραφεία της Επιχείρησης στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Κεντρική πλατεία Μεγάρων- 1 ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα Διαύγεια η να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων μαζί με την αίτηση, ή από το επίσημο site της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.): (www.dikedime.gr.)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …