Άξιος! Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λευτέρης Πετρούνιας

O Λευτέρης Πετρούνιας έχει μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό του, τον οποίο ξεπέρασε μία ακόμη φορά για να πανηγυρίσει για δεύτερη διαδοχική φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο άρχοντας των κρίκων εξασφάλισε την υψηλότερη βαθμολογία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ με 15.433 β.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ρώσος Ντένις Αμπλιαζίνμε 15.333, ενώ το χάλκινο πήγε στον Τούρκο Ιμπραήμ Τσολάκ με 15.033.

Με τη νίκη αυτή ο σπεσιαλίστας των κρίκων μπήκε στο κλειστό κλαμπ των μόλις 8 αθλητών που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή από τη γέννηση του θεσμού το 1903.

Παράλληλα, ισοφάρισε το ρεκόρ του Βλάση Μάρα, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο μόνος Έλληνας γυμναστής με δύο χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, με αμφότερους τους δύο αθλητές να προπονούνται με τον Δημήτρη Ράφτη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χρυσό μετάλλιο στο Μόντρεαλ συμπλήρωσε 7 αγώνες αήττητος, καταλήγει το "gazzetta".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …