Μέχρι τις 9 Οκτωβρίου οι αιτήσεις 6 θέσεων

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά έξι (6) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως την 30/06/2018 με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου, ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρισας.

Θέσεις:

  • 1 ΠΕ Μουσικός Ρυθμικής στην ανώτερη σχολή χορού
  • 1 ΤΕ Πιανίστας Μουσικός
  • 1 ΔΕ Καθηγητής Σύγχρονου Χορού στην ανώτερη σχολή χορού
  • 3 ΔΕ Χοροδιδάσκαλοι κλασσικού & Σύγχρονου Χορού

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Δημοτικό Κατάστημα στην ακόλουθη δ/νση:

  • Ι. Δραγούμη 1 Τ.Κ. 41222 2ος όροφος , Γραφείο Προσωπικού κατά τις ώρες 10:00 -14:00 από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης και για δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και συγκεκριμένα   έως την 09/10/2017.

Πληρ.: Ε. Ανδρέου, τηλ. 2413-500318. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …