Προυποθέσεις διορισμού σε 5 θέσεις

Πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώθηκε για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Καβάλας, ως "5 ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Χοροδιδασκάλων" εκ των οποίων ο ένας θα εξασκεί παράλληλα τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού Διευθυντή, από το Δήμο Καβάλας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Οι υποψήφιοι υπάλληλοι πρέπει να έχουν τα προσόντα του διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο του διορισμού. Το ανώτατο όριο της ηλικίας διορισμού, όπου υπάρχει, πρέπει να συντρέχει κατά το πρώτο, σύμφωνα με τα ανωτέρω, χρονικό σημείο (προθεσμία υποβολής αιτήσεων).

Δικαιολογητικά των γενικών προσόντων

  1. Βιογραφικό Σημείωμα.
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητος, των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου και αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 με την οποία θα δηλώνεται: α. Ο Δήμος ή Κοινότητα στο δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένος.

Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του ή η νόμιμη από αυτές απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής,

Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ήσκιε επιρροή επί την κρίσιν της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία την οποία προορίζεται ιδίως δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος δ. Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οιανδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον δε εξήλθε της υπηρεσίας για ποία αιτία.

  • Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
  • Ότι δεν παρεπέμφθη δια τελεσιδίκου βουλεύματος για κάποια των στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/1977 εγκλημάτων έστω και αν δεν ακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, ως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
  • Ότι δεν απασχολείται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ως Χοροδιδάσκαλος, σε άλλη ιδιωτική Σχολή Χορού στον Δήμο Καβάλας.

Η τυχόν ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων στην υπεύθυνη δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Die Welt ΣΚΑΪ: Αμυντική στάση Ερντογάν-Γερμανία επωφελείται από ένταση Αιγαίο

Για τη συνεχή προκλητικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο και τη στάση της …