Αναζητείται εξωτερικός συνεργάτης

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Supporting knowledge capacity in ICT among SME to engage in growth and innovation (SKILLS+)», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΕΛΚΕ ΠΔΜ), στα πλαίσια του προγράμματος Interreg Europe, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κo. Παντελή Αγγελίδη Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΠΔΜ, προτίθεται να αναθέσει σύμβαση συμβάσεις σε έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη με προϋπολογισθέν ποσό για τη σύμβαση 4.800,00 € αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), για συνολικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31 Μαρτίου 2018, περίοδος στην οποία ολοκληρώνονται το 3ο εξάμηνο (09/2017) & 4ο εξάμηνο (03/2018) του έργου, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μέχρι τη λήξη του έργου με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Το άτομο που θα επιλεγεί, θα δραστηριοποιηθεί στα παρακάτω αντικείμενα υπό την καθοδήγηση, επίβλεψη και έλεγχο του Επιστημονικά Υπευθύνου του έργου.

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στη διεύθυνση:

  • Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη, 50100), έως τις 23/10/2017 και ώρα 2:00 μ.μ

και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του ΕΛΚΕ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2461056440 (κα. Ιακωβίδου)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, αλλά η ανησυχία παραμένει

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία για τον πληθωρισμό, που υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας. Προβληματίζει ωστόσο η …