Θέσεις για Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου απευθύνει στους ενδιαφερόμενους για συνολικά τρεις (3) ΠΕ Ιατρούς Παιδιάτρους και έναν (1) ΠΕ Παιδοψυχολόγο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για την υλοποίηση του προγράμματος-έργου της ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας των παιδιών προσχολικής ηλικίας που φιλοξενούνται στους 06, το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2017-2018.»

Θέσεις:

  • 3 ΠΕ Ιατρών Παιδιάτρων
  • 1 ΠΕ Παιδοψυχολόγων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο χώρο ανακοινώσεων του κεντρικού καταστήματος, στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.gr) μέσω της διαδρομής: Θέλω από το Δήμο-> Θέλω να ενημερωθώ->Νέα-> Προκηρύξεις Προσωπικού, καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».

Τα σχετικό παράρτημα που συνοδεύει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και το έντυπο υποβολής συμμετοχής σε αυτήν μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.gr) μέσω της διαδρομής που προαναφέρθηκε.

Υποβολή συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

  • είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διαφάνειας & Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου μας (γραφείο 102α, 1ος όροφος, Βασ. Γεωργίου A’ 1, Θεσσαλονίκη),
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 546 40, Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (Γραφείο 326).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από σήμερα 9/10 /2017 έως 13/10/ 2017.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313317139, 2313317128, 2313317666, 2313317137, 2313317116.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολοταχώς προς νέα περιοριστικά μέτρα

© Matic Štojs | Dreamstime.com 28.10.2020, 21:14 Χωρίς φρένο η εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα …