9 θέσεις με ωριαία αποζημίωση

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Τομέα Αθλητισμού του, το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας.»

Θέσεις:

  • 3 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα Βάρη
  • 2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα αντισφαίρισης
  • 2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης
  • 2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα ποδοσφαίρου

Η προκήρυξη και η αίτηση βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Νομικού Προσώπου: www.npdd-aigialeia.com και στα Γραφεία του Νομικού Προσώπου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα Γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. στην διεύθυνση Βασιλέως Κων/νου 76 στο Αίγιο, τηλέφωνο επικοινωνίας 26910-26694 από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης και για δέκα (10) ημέρες κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Press Cafe: «Πώς συλλογάται ο Ρήγας: Επιστροφή στις πηγές»

Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΟΛΙΣ το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, μία …