ΔΩΡΕΑΝ παροχές κατά την διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού

 

Ετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο ταξίδι και αν και έχεις ξοδέψει μία περιουσία στα εισιτήρια του αεροπλάνου, τα φαγητό μέσα είναι από μέτριο ως κακό. Μία αίσθημα αδικίας αρχίζει να σε κυριεύει και με κάποιον τρόπο θες να ισορροπήσεις τα τόσα έξοδα.

Μην ανησυχείς γιατί δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος αλλά 9, που κατά το "Tromaktiko", καμία αεροσυνοδός δεν θα σου το αρνηθεί.

Ζήτα ένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά σημεία του αεροπλάνου είναι βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Έτσι μπορείς να ζητήσεις υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσεις το τραπεζάκι σου και ό,τι άλλο θα αγγίξεις.

Ζήτα να σου προσέξουν το μωρό. Ακόμα και οι γονείς ενώ ταξιδεύουν μπορούν να ζητήσουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα. Έτσι αν θες να πας στην τουαλέτα μπορείς να ζητήσεις από τις αεροσυνοδούς να προσέξουν για λίγο το μωρό ή το παιδί σου.

Μία ξενάγηση στο πιλοτήριο. Όταν προσγειωθείτε, ζήτα από τους πιλότους να σου δείξουν το πιλοτήριο.

Μία ζεστή σοκολάτα. Οι επιλογές σου στο αεροπλάνο όσον αφορά στα ζεστά ροφήματα δεν είναι μόνο ο καφές και το τσάι. Μπορείς να επιλέξεις και σοκολάτα ειδικά αν έχεις παιδιά και είναι παίζουν πολύ ήσυχα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Προϊόντα πρώτων βοηθειών. Σε έπιασε πονοκέφαλος ή έχεις κάποιο μικρό τραύμα; Όλα τα αεροπλάνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις να προσγειωθείς για να αγοράσεις παυσίπονα.

Μία καρφίτσα για τα παιδιά. Είναι ένα δώρο που θα κάνει το παιδί σου να νιώσει πολύ όμορφα, ειδικά αν έχετε ταξιδέψει μαζί.

Ζήτα το νερό σε μπουκαλάκι. Είτε επειδή φοβάσαι ότι θα σου χυθεί, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Οι περισσότερες αεροπορικές τα διαθέτουν.

Έξτρα σνακ. Απόλαυσες το φαγητό σου αλλά το στομάχι σου γουργουρίζει ακόμα; Ζήτα έξτρα σνακ. Ειδικά αν έχει τελειώσει το σερβίρισμα του φαγητού και έχει μείνει αρκετό, οι αεροσυνοδοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου προσφέρουν έξτρα.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …