Προσλήψεις μέσω μετατάξεων

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες σε προσωπικό σε υπηρεσίες του και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου – Ανώνυμες Εταιρείες που εποπτεύει με την επωνυμία «Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.)», «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.Σ.Υ. Α.Ε.)», «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ. ΣΥ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.)» «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και « Έργα Ο.Σ.Ε. Α.Ε. (ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.)» και στην Υπηρεσία Οδικών Τελών, προτίθεται να ενισχύσει τους ανωτέρω φορείς και τις υπηρεσίες του με μετάταξη/μεταφορά υπαλλήλων από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον, προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες σε προσωπικό στις Ανώνυμες Εταιρείες που εποπτεύει με την επωνυμία «Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.)» και «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΑΣΥΘ Α.Ε.)» προτίθεται να ενισχύσει τους ανωτέρω φορείς με μετάταξη/μεταφορά υπαλλήλων από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προκλητικός Ακάρ: Έχουμε δίκιο και είμαστε δυνατοί

Turkish Defense Ministry via AP, Pool 22.10.2020, 12:39 Σε ομιλία του σήμερα κατά τη διάρκεια …