Προληπτικοί εμβολιασμοί σε παιδιά-ΔΩΡΕΑΝ

Ημέρες προληπτικού εμβολιασμού σε παιδιά και εφήβους που έχουν γεννηθεί από το 2003 και μετά, διοργανώνει στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς  Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Οι δωρεάν εμβολιασμοί ξεκίνησαν ήδη και θα ολοκληρωθούν στις 24 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρ,ι στο Κοινωνικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου (κτίριο Ιωάννης Καποδίστριας) και στις 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου  στο Κοινωνικό Ιατρείο Παλαιοκάστρου (κτίριο Παύλος Μελάς) τις ίδιες ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Μέριμνας και στο τηλεφωνικό νούμερο 231.33040.68.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …