Αιτήσεις συµµετοχής 5 θέσεων

Την πρόσληψη ανακοινώνει µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του, ο ∆ήµος ∆ιονύσου, που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Ν. Αττικής.

Θέσεις:

  • 1 ∆Ε Οδηγών Απορριµµατοφόρων [Γ΄+ Ε΄ ή CE κατηγορίας (Με ψηφιακό ταχογράφο)]
  • 4 ∆Ε Οδηγών Απορριµµατοφόρων [Γ΄ή Cκατηγορίας (Με ψηφιακό ταχογράφο)]

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ήµος ∆ιονύσου, Λ. Λίµνης Μαραθώνος 29, Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Ν.Αττικής,

απευθύνοντάς την στο Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψη κας Χόνδρου Σεβαστής και Κυριακάκου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 2132030653, 2132030627). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια


To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απίστευτη πινακίδα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για τους «άπλυτους» επιβάτες (ΦΩΤΟ) «Αγαπητέ επιβάτη γίνε φίλος με το αποσμητικό»...

Πολύς κόσμος, συνωστισμός και αρκετή ζέστη κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Ωστόσο, ένας οδηγός… φρόντισε με …