Θέσεις επί 8 μήνες για 16 άτομα

Προκειµένου να υλοποιήσει τα Προγράµµατα Μαζικού Αθλητισµού κατά την περίοδο 2017-2018 σε συνεργασία µε τη Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού, προτίθεται να προσλάβει δεκαέξι (16) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε ωριαία αποζηµίωση διάρκειας έως 8 µήνες, η ∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας (∆.Η.Κ.Ε.Α.Β.) που εδρεύει στο ∆ήµο Αγίας Βαρβάρας, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.

Ειδικότητες:

  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στη ΡΥΘΜΙΚΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στη ANTIΣΦΑΙΡΙΣΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στο ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ
  • 4 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση ή πρόσθετες γνώσεις στην ΑΕΡΟΒΙΚΗ (Zumba, TRX,Yoga, Pilates, Cross Fit, Kids Aerobic)
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδικότητα ΕΙ∆ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση ή πρόσθετες γνώσεις στην MYIKH ΕΝ∆ΥΝΑΜΩΣΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδικότητες σχετικές µε την Προετοιµασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών (Κολύµβηση, Κλασσικός Αθλητισµός)
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στην ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στην ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση στους Τae Kwon Do
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής µε ειδίκευση Ευρωστία και Υγεία

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου και στην Ιστοσελίδα του ∆ήµου Αγίας Βαρβάρας (www.agiavarvara.gr) ενώ η δηµοσίευση της παρούσας γίνεται σε δύο ηµερήσιες εφηµερίδες.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, εντός δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών, από την εποµένη δηµοσίευσης της παρούσας. Γίνεται η κατάρτιση πινάκων σειράς προτεραιότητας και η ανάρτησή τους στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, οδός Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.

Η υποβολή ένστασης από τους ενδιαφεροµένους γίνεται στα γραφεία της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10 ηµερολογιακών) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης των πινάκων.

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στο κατάστηµα της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β εντός 5 εργασίµων ηµερών µετά την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από τον φορέα για ανάληψη υπηρεσίας. Μετά το πέρας της προθεσµίας αυτής ο φορέας δύναται να καλέσει τον επόµενο στη σειρά κατάταξης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …