Δήμος ζητά άμεσα τρία άτομα για απασχόληση

Ανακοίνωση εκδόθηκε για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) , με ωριαία αποζημίωση και χρονικής διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, τριών (3) θέσεων ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2017-2018 του ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ.»

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στη ιστοσελίδα του Δήμου Αλοννήσου (www.alonissos.gov.gr) ενώ η δημοσίευση της περίληψης της παρούσας γίνεται σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο γραφείο του Δήμου Αλοννήσου στο

  • Δημοτικό Κατάστημα Αλοννήσου , τκ: 37005, Αλόννησος, τηλ. επικοινωνίας : 24243 50212 & 2424350202,

εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …