Προκηρύχθηκαν 132 θέσεις σε δύο Διαγωνισμούς

 

Προκήρυξη γενικών διαγωνισμών — Ειδικοί στον τομέα των ΜΜΕ και της ψηφιακής επικοινωνίας — EPSO/AD/347/17 — Διοικητικοί υπάλληλοι (AD 6) — 1. Ειδικός επικοινωνίας — EPSO/AST/143/17 — Βοηθοί (AST 3) — 1. Διαχειριστής ιστοτόπου — 2. Βοηθός επικοινωνίας — 3. Βοηθός οπτικής επικοινωνίας.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει δύο γενικούς διαγωνισμούς, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο και το Δικαστήριο, μπορούν να προσλαμβάνουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «διοικητικούς υπαλλήλους» και «βοηθούς υπαλλήλους» (ομάδες καθηκόντων AD και AST, αντίστοιχα).

Αριθμός επιτυχόντων ανά διαγωνισμό και ανά κατηγορία καθηκόντων:

EPSO/AD/347/17

  1. Ειδικός επικοινωνίας — 55

EPSO/AST/143/17

  1. Διαχειριστής ιστοτόπου — 13
  2. Βοηθός επικοινωνίας — 30
  3. Βοηθός οπτικής επικοινωνίας — 34

Προθεσμία εγγραφής: 14 Νοεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Κεντρικής Ευρώπης

Οι υποψήφιοι μπορούν να εγγραφούν μόνο σε μία κατηγορία καθηκόντων ανά διαγωνισμό. Η επιλογή πρέπει να γίνει κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επικύρωσή της.

Η πλειονότητα των διαθέσιμων θέσεων εργασίας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ωστόσο επισημαίνεται ότι οι θέσεις εργασίας στο Δικαστήριο βρίσκονται στο Λουξεμβούργο και ορισμένες από τις θέσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να βρίσκονται σε ένα από τα οικεία Γραφεία Ενημέρωσης.

Τα εν λόγω γραφεία βρίσκονται στις πρωτεύουσες των κρατών μελών, σε 6 περιφερειακά κέντρα (Μόναχο, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Εδιμβούργο, Wroclaw και Μασσαλία) και στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Τα Γραφεία Ενημέρωσης διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του ευρέος κοινού, καθώς και των διαμορφωτών κοινής γνώμης σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο σχετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΕΔΩ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Ξεκίνησε η μάχη για την πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Της Ναντίν Χαρδαλιά   Με τις «μηχανές» κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φουλ,  την ατμόσφαιρα …