Σύνολο 29 προσλήψεις για 8 μήνες

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, 29 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ανακοινώνει  η Κοινωφελής δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.).

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης (www.ampelokipi-menemeni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Διεύθυνση:

  • 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, εντός Δημοτικού Σταδίου «Κ.Καραμανλής», τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 725775,

από 14-10-2017 και για (10) δέκα ημερολογιακές ημέρες έως και 23-10-2017 , κατά τις ώρες 9:00΄- 13:30΄. Περίληψη της παρούσας δημοσιεύεται σε (2) εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ενώ το πλήρες τεύχος αυτής στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …