Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη 3 θέσεων

Ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2017-2018 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τρεις (3) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α), ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Θέσεις:

  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής Π.Ε. ανεξαρτήτως ειδικότητας
  • 1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Π.Ε. με ειδίκευση σε άτομα με αναπηρίες ή με προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε ειδικά προγράμματα

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από τις 17/10/2017 έως και τις 26/10/2017 (εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο) στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, Τ.Κ 72200, Ιεράπετρα Ν.Λασιθίου, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας,

υπόψη κας Λιαπάκη Εμμανουέλας ή Μανουσάκη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 28423 40363 ή 2842340364).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …