Επιχείρηση Ύδρευσης ζητά εργαζόμενους ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώνει την πρόσληψη δίμηνης απασχόλησης, δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών της  επιχείρησης, ανακοινώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.I.Δ. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.),  ως "2 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ."

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή σε νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους με τα συνημμένα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας (Πρώην Στρατόπεδο Χρ. Καψάλη Μεσολόγγι), εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από σήμερα 17/10/2017 έως 20/10/2017 (Έντυπο αίτησης θα δίνεται από την υπηρεσία)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θετικός απολογισμός από την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ

Η πρώτη τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ ολοκληρώθηκε σήμερα με ιδιαίτερα …