Πέφτει με τις κηδείες μάνας-κόρης, η αυλαία της αρχαίας τραγωδίας(VIDEO)

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου σήμερα στις 15:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο μεσημέρι, όταν μια μητέρα σε κατάσταση αμόκ έσφαξε τη 17χρονη κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας, ο οποίος δεν μπορεί να πει συνειδητοποιήσει ότι θα πει το τελευταίο αντίο στην κόρη του και στη σύζυγό του και ότι δεν κατάφερε να εμποδίσει το μακελειό.

Ο πατέρας επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Στη μεζονέτα επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μαρκόπουλο, επέστρεψε ο πατέρας ο οποίος άκουσε την γυναίκα του να σκοτώνει την κόρη του και να αυτοκτονεί ενώ εκείνος ήταν κλειδωμένος (από τη γυναίκα του) στο υπόγειο.

Όπως βλέπετε στα πλάνα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε, ήταν αμίλητος, σκυθρωπός και γεμάτος θλίψη… Με γοργά βήματα, ανέβηκε πάνω στο μοιραίο σπίτι, πήρε κάποια πράγματα… πέταξε κάποια άλλα και έφυγε! Δεν μπορεί να μείνει ούτε ένα λεπτό σε αυτό το σπίτι… που παλιά ακούγονταν τα γέλια της Μαρίνας του και τώρα το αίμα της έχει ποτίσει την αυλή και το γκαράζ.

Την μητέρα την άκουσα να ξεψυχάει»

Σύμφωνα με το Star υπήρξε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας πέρα από τον τραγικό πατέρα. Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, ανέφερε: «Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά» παρατεταμένο. Τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι. Εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους .Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει να αγκομαχάει…

Ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα σαν τοίχος Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα».

«Μάνα και κόρη ήταν αυτοκόλλητες»

Την μεγάλη αδυναμία που είχε στην κόρη της, η μητέρα, αποκάλυψε και ένας γείτονας της οικογένειας ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Tatiana Live στο Ε. «Την ήξερα την γυναίκα. Μιλούσαμε σχεδόν κάθε μέρα. Την έβλεπα εγώ, περνούσε από το σπίτι μου. Είμαστε στο ίδιο δρόμο. Ούτε κατάλαβα κάτι ούτε μου είπε κάτι. Μάνα και κόρη ήταν μαζί… αυτοκόλλητες. Αυτοκόλλητες. Οι σχέσεις ήταν κάτι παραπάνω… παραπάνω από φυσιολογικές. Την υπεραγαπούσε. Την υπεραγαπούσε».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …