Νέο περιστατικό με "φακελάκι" και μάλιστα επ’ αυτοφώρω!

Αίσθηση στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι πανεπιστημιακός γιατρός κατελήφθη και μάλιστα επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται, στην Αλεξανδρούπολη.

Στο θέμα αυτό αναφέρεται με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Πανεπιστημιακός ιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνελήφθη χθες το βράδυ από προσωπικό της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, επ΄ αυτοφώρω για χρηματισμό (φακελάκι). Ο συλληφθής κρατήθηκε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο.

Το πρόβλημα υγείας του ασθενούς αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας. Οι ασθενείς που πέφτουν θύματα εκβιασμού για να δώσουν χρηματική αμοιβή σε προσωπικό του νοσοκομείου δεν πρέπει να διστάζουν να κάνουν ενυπόγραφες καταγγελίες στην αστυνομία.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Έβρου εγγυάται την έγκαιρη πλήρη και ασφαλή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας από άλλο ιατρό της ίδιας ειδικότητας και σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αυτό θα αντιμετωπιστεί σε άλλο νοσοκομείο του ΕΣΥ με μέριμνα του Υπουργείου Υγείας.

Θα ακολουθηθεί προβλεπόμενη πειθαρχική και ποινική διαδικασία».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …