Άγριο ξύλο "πιστών" με το σταυρό στο χέρι(VIDEO)

Χαμός έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, μέλη θρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων -στην πλειοψηφία τους δήλωσαν ότι είναι μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος»- για να διαμαρτυρηθούν για την παράΣταση «Η Ωρα του Διαβόλου» που παρουσιάζεται στο θέατρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο.

Τότε συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς και για αρκετή ώρα ο χώρος έξω από το θέατρο, μετατράπηκε σε… πεδίο «μάχης». Δείτε στις εικόνες τους διαδηλωτές, με σταυρούς και ελληνικές σημαίες στα χέρια, να συγκρούονται με τους αστυνομικούς:

Η κατάσταση εκτονώθηκε και στις 9.00 το βράδυ άρχισε η θεατρική παράσταση.


Πηγή: life-events, thestival, ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …