Η άγρια δολοφονία 32χρονης μέσα σε νεκροταφείο συγκλονίζει το ΣΔΟΕ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε μια νεαρή γυναίκα αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Η υπόθεση θυμίζει ταινία θρίλερ με την άτυχη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή στο Β’ Νεκροταφείων Αθηνών στην περιοχή της Ριζούπολης με πισώπλατες μαχαιριές και άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση, έχει διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος άρχισε να χτυπά τη γυναίκα με το μαχαίρι σε απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Αυτό μαρτυρούν τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν.

Η άτυχη γυναίκα παρά τα χτυπήματα έτρεξε να σωθεί και κινήθηκε προς τον χώρο του νεκροταφείου. Ωστόσο ο δολοφόνος φαίνεται ότι την πρόλαβε και την σκότωσε. Ίσως και να την έσυρε βαριά τραυματισμένη.

Ποια ήταν η άτυχη Δώρα

Η Δώρα είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό. μήνυμα facebook νεκροταφείο

Ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στην Α’ ΔΥΟ Πειραιά, στο τμήμα ελέγχου.

Το μήνυμα της 32χρονης πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.  «Γιατί κοιτάς έτσι τον ουρανό; Γιατί εκεί είναι κάποιος που μου λείπει και αγαπάω πολύ!».

Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζα αυτή τη θλιβερή συνήθεια. Ίσως είχαν διαβάσει το μήνυμά της. Βέβαιο είναι ότι ο δολοφόνος τη συνάντησε την ώρα που είχε πάει όπως συνήθιζε στο νεκροταφείο…

Ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο ιερέας του Β’ Νεκροταφείου βρισκόταν εκεί χθες το απόγευμα, όταν έγινε το άγριο φονικό, με θύμα την 32χρονη Δώρα. Ο ίδιος ήταν σε μικρή απόσταση από τον τόπο όπου έγινε η φονική επίθεση και άκουσε την κοπέλα που ζητούσε για βοήθεια.

Γυρνώντας είδε τη Δώρα να τρέχει κι έναν άνδρα στο πλευρό της, για να την βοηθήσει. Εκείνη κάθισε αιμόφυρτη πάνω σε ένα μνήμα, σε απόσταση από εκείνο του δικού της ανθρώπου που είχε πάει και χθες το απόγευμα να επισκεφτεί.

«Ένα παλικάρι πήγε και την έπιασε, φώναζε ‘βοήθεια’ και ξεψύχησε στο σημείο», περιέγραψε ο ιερέας. Στη συνέχεια πλησίασε κι εκείνος, της μίλησε, την άγγιξε, όμως η κοπέλα είχε καταλήξει.

«Ερχόταν σχεδόν κάθε μέρα μετά τη δουλειά της, τα απογεύματα», σημείωσε ο ιερέας, που γνώριζε την άτυχη Δώρα και μιλούσε με το θρήνο της να είναι εμφανής, όπως περιέγραψε.

Όπως είπε ο ιερέας, «η κοπέλα πάλεψε», καθώς «το μπουφάν ήταν πεταμένο και τα λουλούδια σκόρπια».

Ο ιερέας, πάντως, διευκρίνισε ότι το μνήμα που επισκεπτόταν η 32χρονη βρισκόταν σε απομονωμένο σημείο, κοντά στην περίφραξη του κοιμητηρίου που είναι παράλληλα και σε απόσταση αναπνοής από τις γραμμές και το σταθμό του ΗΣΑΠ. «Μπορεί να πηδήξει κάποιος από τα σύρματα να βγει έξω», είπε.

Η έκρηξη του πατέρα της

Έκρηξη του πατέρα της 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ που δολοφονήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, και το άψυχο σώμα της βρέθηκε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο.

«Πληρωμένος δολοφόνος σκότωσε το παιδί μου», είπε ο τραγικός πατέρας και κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις διαχειριζόταν το παιδί του.

Μάλιστα, ορκίστηκε στη μνήμη της κόρης του, ότι όταν βρεθεί ο δολοφόνος, θα τον σκοτώσει...

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε και η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν το θύμα.

Όπως είπε η άτυχη γυναίκα ήταν στο τμήμα ελέγχου της ΔΥΟ και η απώλειά της έχει συγκλονίσει όλο το προσωπικό.

Το θύμα πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο νεκροταφείο καθώς είχε χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση της 32χρονης στο facebook, έγραψε: «Γιατί κοιτάς έτσι τον ουρανό; Γιατί εκεί είναι κάποιος που μου λείπει και αγαπάω πολύ!».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …