Θέση με πρόσληψη έως εννέα μήνες

Ανακοινώνει την πρόσληψη την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για χρονικό διάστημα έως εννέα (9) μηνών, για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Επιχείρησης, κατά την διδακτική περίοδο 2017–2018, ως "καλλιτεχνικού – διδακτικού " με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, η ΔΕΠΠΑΘ.

Πρόκειται για την ειδικότητα ΔΕ Σύγχρονου Τμήματος (Ντραμς)

Προθεσμία

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. στη Δ/νση:

  • Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα  εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης (από Παρασκευή 20/10/2017 έως Πέμπτη 02/11/2017) στα γραφεία της Επιχείρησης, καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …